Header image  

Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület

4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári u.4.

Gyuricsku Enikő edző: +36 31 782 5621

 

Legyél Te a jövő bajnoka!

 
 
 

Hírek

2013.09.28-29. Budapest-  Hungarian PLAY+STAY Top Series versenysorozat 3. forduló - SIMMS Open

Hétvégén, 2013. szeptember 28-29. rendezték Budapesten Hungarian PLAY+STAY Top Series versenysorozatának 3. fordulóját - a SIMMS Open-t - amelyet a Magyar Tenisz Szövetség kiemelt miniteniszként kezel.
 
Juhász Bence, a Nyíregyházi Tálentum TE játékosa számára különösen nagy jelentőséggel bírt ez a verseny, ugyanis korcsoportjában itt dőlt el, hogy ki lesz az év legeredményesebb minitenisz játékosa.
A korábbi fordulókban elért második és első helyezés után ezúttal ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott Gyuricsku Enikő tanítványa, ugyanis a kieséses rendszerben - a rekordszámú benevezett versenyzők következtében - lebonyolított torna során valamennyi meccsét megnyerve hódította el a tornagyőzelemért járó serleget.
 
Ennek megfelelően Juhász Bence nyerte el 2013-ban A HPS-Top Series "Legeredményesebb játékosa" címet a 2006-os fiú korcsoportban!
 

Ezzel a csodálatos eredménnyel befejeződött a 2013-as versenyszezon, azonban az edzések tovább folytatódnak, hiszen a jövő évtől már nagyobb pályán, keményebb labdával bonyolítják le az ő korcsoportjának versenyeit. Bízunk benne, hogy a sok ráfordított energia, kitartó edzésmunka a következő évben is meghozza gyümölcsét, s hasonló sikereket ér el, mint az idei esztendőben.

 

2013.09.21. Budapest - SportMax Sport- és Szabadidőközpont Teniszverseny

Egy hónap elteltével - 2013. szeptember 21-én, szombaton - újra minitenisz versenyen vett részt Juhász Bence a Nyíregyházi Tálentum TE játékosa, melyet Budapesten egy nagyon szép környezetben elhelyezkedő SportMax Sport- és Szabadidőközpont salakos pályáin rendezték meg.
Bence ismét két korosztályban mutatta meg magát. Egyrészt indult a saját korcsoportjában, a 2006-ban születettek (piros pálya), másrészt az egy évvel idősebbek között is (narancs pálya). A két versenyszám mérkőzéseit sajnos egyidőben bonyolították le, ezért nehéz volt az átállás - a narancs és a piros pályák különböző mérete miatt - a két külön korcsoport mérkőzéseire. Mindezek ellenére sikerként könyvelhető el, hogy saját korcsoportjában 4 mérkőzést megnyerve csoportgyőztesként játszhatott a másik csoport győztesével, ahol is már nem sikerült addig nyújtott jó teljesítményét, így szoros csatában (12-15) alul maradt. Így ezüst érmes lett ebben a korosztályban.
A nagyobbak között - a népes létszám következtében - kieséses rendszerben bonyolították le a mérkőzéseket. Itt Bence az első fordulót sikerrel vette, majd a másodikban, szoros mérkőzést vívva (3-7, 4-7) kapott ki a későbbi győztestől.
Ezzel nem ért véget Bence számára az idény, mert jövő hétvégén rendezik szintén Budapesten, Soroksáron a Hungarian Open Versenysorozat III. fordulóját. Ez a Magyar Tenisz Szövetség által kiemelt minitenisz rendezvénynek minősül, amelynek első fordulójában második helyezést, míg második fordulójában első helyezést ért el saját korcsoportjában Juhász Bence, így joggal bízunk a jövő hétvégi jó szereplésben is.

2013.08.17. Budapest-  Golden Cup mini teniszverseny II. forduló

2013. augusztus 17-én (szombaton) rendezték meg Budapesten a Golden Cup elnevezésű minitenisz verseny II. fordulóját, ahol Juhász Bence a piros pályán - saját korcsoportjában - a februárban megrendezett I. forduló 2. helyezése után ezúttal megnyerte kategóriáját!
Ezt követően megrendezték e korcsoport versenyzői számára narancspályán (nagyobb méretű miniteniszpálya) is a versenyt, ahol Bence ezüst érmet szerzett.
Egy nap alatt 7 mérkőzést megvívva, 1 arany és 1 ezüst mérleggel zárta a hétvégét a Budapesten megrendezett versenyen.

Legközelebb szeptember közepén lép pályára újra Budapesten Bence, remélhetőleg hasonló eredményekkel, igaz nehezíti a versenyre való felkészülését, hogy szeptembertől megkezdi általános iskolai tanulmányait. Sok sikert kívánunk Neki az iskolában is!!!

2013.07.20-21. Gyula-  III. Gyulai Play&Stay 2013-as verseny

Ezúttal Juhász Bence duplázott, ugyanis a saját korcsoportjában (a 2006-ban születettek között) négy riválisát legyőzve szerezte meg az első helyet. 
Az egy évvel idősebbek között pedig két ellenfelét legyőzve, csoportját megnyerve  játszotta a másik csoport győztesével a döntőt, amelyet magabiztosan megnyerve szerezte meg a nap második arany érmét.
Így egy hétvégén két arany éremmel sikerült gazdagítani eddigi trófeáit a Nyíregyházi Tálentum Tenisz Egyesület fiatal játékosának, - ami eddigi pályafutásában először sikerült -  a III. Gyulai Play&Stay 2013-as versenyén.

Most egy kis pihenő következik, majd újra a "munkáé" a főszerep, hiszen előreláthatólag augusztus közepén Budapesten fog pályára lépni minitenisz versenyen Gyuricsku Enikő tanítványa.

2013.07.13-14. Budapest - Hungarian PLAY+STAY Top Series Soroksár Open Nemzetközi Minitenisz verseny

2013. július 13-14-én rendezték meg Budapesten a Hungarian PLAY+STAY Top Series Soroksár Open Nemzetközi Minitenisz versenyét, ahol Juhász Bence - a Nyíregyházi Tálentum Tenisz Egyesület versenyzője - aranyérmet szerzett a 11 játékost felvonultató korosztályában (a 2006-ban születettek között).

Legközelebb Bence 2013. július 20-án, Gyulán fog újra szerepelni minitenisz versenyen.

2013.06.29-30. Keszthely-  Helikon TC teniszverseny

Újabb elsőség a 12 évesek között!

A hétvégén Keszthelyen szerepelt Thuri Nagy Dominik a helyi Helikon TC által rendezett teniszversenyen. A 32-es főtábláról induló versenynek második kiemeltként vágott neki. A szombati napon a második körben becsatlakozva előbb 7/5,6/1-re győzött a székesfehérvári Gombás Peti ellen ezután nagy csatában győzött 6/7,6/3,13/11-re meccs tie-breakban a SUN TC-és Albert Bálint ellen. A vasárnap az elődöntővel indult ahol remek játékkal 6/1,6/2-re verte a budapesti Vadászi Tomit és a jó formát sikeresen átmentve a döntőben is sikerült diadalmaskodni 7/6,6/3-ra az első kiemelt szentendrei Valentin Dominikkel szemben.

2013.06.16. Budapest - Postás-HEAD Minitenisz Kupa

2013. június 16-án (vasárnap) rendezték Budapesten a Postás-HEAD Minitenisz Kupát - ahol a 2006-os korosztály fiú mezőnyét Juhász Bence a Nyíregyházi Tálentum TE játékosa nyerte!
Ezen a kupán is indult Bence az egy évvel idősebbek között is, ahol szintén felállhatott a dobogóra, hiszen bronz éremmel zárt a nagyobbak között!

A nagy hőségben, összesen kilenc meccset lejátszva érte el a fenti eredményeket Bence.

2013.06.09. Eger- Korosztályos fiú verseny

"Aranyos" lett az egri hétvége!


A hétvégén Egerben a Sólyomszem TE által rendezett korosztályos fiú 12-es teniszversenyen szerepelt Thuri Nagy Dominik a talentum teniszezője. A 16-os főtáblás verseny második körében csatlakozott be Dominik ahol debreceni ellenfelét 6/3 6/1-re verte majd az elődöntőben esőszünettel tarkított nagy csatában verte az ukrán Timur Mukhtarulint 6/2 5/7 13/11-es döntő tie-breakban és jutott be a másnapi döntőbe ahol esélyt sem adott budapesti ellenfelének és 6/2 6/3-ra nyerve megszerezte a végső győzelmet!

 

2013.06.08. Budapest - DIEGO Kupa Minitenisz Verseny

Hétvégén rendezték Budapesten, a DIEGO Kupa Minitenisz Versenyét, ahol Juhász Bence a Nyíregyházi Tálentum TE versenyzője saját korosztályában (2006.), valamint az egy évvel idősebbek között is egyaránt ezüst érmet szerzett. A nagy melegben, a két korosztályban, nyolc mérkőzést lejátszva érte el ezt a szép eredményt Bence.

Gyuricsku Enikő tanítványa a jövő hét végén (2013. június 16-án) ismét Budapesten a Postás-HEAD Kupa Minitenisz Versenyén újra számot adhat tudásáról.

2013.06.01. Debrecen- I. DFTSE Kupa Play&Stay verseny

2013. június 01-jén rendezték meg Debrecenben az I. DFTSE Kupa Play&Stay versenyét - amelyen Juhász Bence a Nyíregyházi Tálentum TE játékosa a saját korcsoportjában (2006.) ezüst érmes lett. Valamint ezen a Kupán az egy évvel idősebbek között - amely korosztályban most indult először - harmadik helyezést ért el. Gratulálunk Bence!

2013.05.18-19. Nyíregyháza-Régiós verseny

Az elmúlt hétvégén szép sikert ért el a nyíregyházi régiós versenyen Fedor Zalán a 10 éves fiúk között. A talentum fiatal versenyzője egészen a döntőig menetelt ahol csak nagy küzdelemben maradt alul ellenfelével szemben. A megszerzett ezüst így is szép eredmény a fiatal "talentumtól"!

2013.05.11-12. Esztergom-Kerényi kupa

Sikeresen szerepelt a hétvégén az esztergomi Kerényi Kupán Thuri Nagy Dominik a Talentum teniszezője.Szombaton sikeresen jutott el az elődöntőig ahol két és fél órás küzdelemben győzött a torna második kiemeltje ellen és jutott be a másnapi döntőbe ahová sajnos nem tudta átmenteni szombati játékát és kikapott a balatonfüredi Kalocsai Petitől.Így maradt a második hely és az ezüst érem!

2013.05.04-05. I.Sarkadi Lendület Kupa

A hétvégén rendezték meg Sarkadon az I.Sarkadi Lendület Kupa Play&Stay (minitenisz) versenyét, ahol a fiú 2006-os korcsoportban Juhász Bence a Nyíregyházi Tálentum TE versenyzője - öt ellenfelét is fölényesen legyőzve - szerezte meg az első helyet!

2013.05.04-05. Eger -II. Korpus Rendszerház Kupa

A hétvégén Egerben rendezték meg a II. Korpus Rendszerház kupát ahol Thuri Nagy Dominik a 12 éves fiú kategóriában indult és az elődöntőig menetelt. Sajnos a döntőbe jutás nem sikerült de a harmadik hely így is szép eredmény Domi számára.

2013.04.25-26. Budapest -Soroksári Teniszcentrum

A hétvégén Budapesten, a Soroksári Teniszcentrumban rendezték meg a Hungarian Play&Stay Top Series Playmax Open elnevezésű nemzetközi minitenisz versenyt - ahol Juhász Bence a 2006-os korcsoportban második helyezést ért el. A résztvevők helyzetét a nagyon erős szél is nehezítette, ennek tükrében még inkább felértékelődik az így szerzett ezüst!

2013.04.12. Budapest - Molnár Teniszakadémia Mesterverseny

Az előző heti arany után, ismét Budapesten a Molnár Teniszakadémia Mesterversenyén (a korcsoport 6 legjobb játékosának versenyén) újra megszerezte az első helyezést. Az igen erős mezőnyben sikerült a nyíregyházi kisfiúnak megnyernie a versenyt!

2013.04.07. Budapest - Molnár Teniszakadémia Szépvölgyi Minitenisz Verseny

Juhász Bence (a Nyíregyházi Tálentum versenyzője) 2013. április 07-én a budapesti Molnár Teniszakadémia Szépvölgyi Minitenisz Versenyének 3. fordulójában az előző ezüst után most arany érmet nyert a 2006-os születésűek korcsoportjában! Az előző három forduló jó teljesítménye alapján első helyen kvalifikálta magát a most hétvégén sorra kerülő e sorozat Mesterversenyére (a három forduló alatt legjobb 8 eredményt elérő játékos meghívásos tornája korcsoportonként).

2013.02.15. Idén is játékos versennyel búcsúztatta a telet a Nyíregyházi Tálentum Tenisz Egyesület

A hagyományokhoz híven idén is játékos versennyel ünnepelte a farsangot a Nyíregyházi Tálentum Tenisz Egyesület. Gyuricsku Enikő edző növendékei jelmezekbe bújva búcsúztatták a telet a legutóbbi tréningen. A gyerekek már a közelgő tavaszi versenyszezonra készülnek, ahol szeretnének ismét jó eredményeket elérni. Tavaly az egyesület több tagjai is érmekkel tért haza nemzetközi viadalokról.

2012.12.06. Mikulás Tenisz!

2012.09.30.   Első hely Debrecenből!

A hétvégén Debrecenben rendezték meg az Ötvös Aranyékszer kupát ahol Thuri Nagy Dominik a Nyiregyházi Talentum Tenisz Egyesület versenyzője minden mérkőzését megnyerve diadalmaskodott a fiú 10-es kategóriában.

2012.09.28.   Gödöllő

Oklevelekkel tértek haza a gödöllői play&stay versenyről a talentum fiatal reménységei.

2012.08.11-12.   Elődöntő Lőcséről !

Esőszünetekkel tarkított versenyen van túl Thuri Nagy Dominik. A hétvégén a szlovákiai Lőcsén megrendezett korosztályos versenyen a szombati két mérkőzését sikeresen vívta meg szlovák ellenfeleivel szemben majd az eső miatt másnapra halasztott elődöntőben a szlovák felmenőkkel rendelkező ausztrál Patrick Douglas volt az ellenfele akitől sajnos 6-4-es vereséget szenvedett így nem sikerült a döntőbe jutás Dominak.

A képen Domi a kupával és Patrickkal.

2012.08.04.   Újra az elődöntőig menetelt Dominik!

Ezúttal a kelet-szlovákiai Humenné adott otthont a YONEX CUP elnevezésű korosztályos teniszversenynek ahol elindult THURI NAGY DOMINIK a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője is. A 19 induló közül ezúttal a harmadik helyet sikerült megszerezni Dominak aki a döntőbe jutásért csak tie-breakben maradt alul kassai riválisával szemben.

2012.07.29.   Újra a döntőig vezetett az út!

Ismét egy ezüst éremmel gazdagodott Thuri Nagy Dominik a szlovákiai Spisska Nova Ves-i tenisz klub által rendezett korosztályos teniszversenyen. A 32-es főtáblás versenyen sikerrel vette az akadályokat egészen a döntőig, ahová sajnos nem sikerült az egész napos jó játékát átmenteni, így a presovi tenisz akadémia versenyzője Filip Labaj szerezte meg az első helyet.

2012.07.22.   Bence újabb bronza!

Sikeresen szerepelt a hétvégi szolnoki XXV.Tisza kupán Vékony Bence. A fiatal Talentumos versenyző az F10-es korosztályban a harmadik helyen végzett és ezzel megszerezte a bronz érmet.

2012.07.22.   A döntő volt a végállomás!

Szlovákiában a kassai tenisz akadémia korosztályos tenisz versenyén szerepelt a hétvégén Thuri Nagy Dominik ahol a népes indulók között / 32-es főtábláról indult a verseny / az első négy mérkőzését megnyerve a döntőbe jutott ahol nagy vetélytársától a kassai Mladost tenisz klub versenyzőjétől Jakub Katuchtól szenvedett vereséget / 6:3 / nagy csatában és ezzel a második helyen fejezte be a versenyt.

A képen Jakub és Dominik.

2012.07.14.   Ismét harmadik hely Szlovákiából !

Hétvégén a szlovákiai Presovban versenyzett Thuri Nagy Dominik ahol a 16 fős egyenes kieséses főtáblás versenyen ismét az elődöntő volt a végállomás ahol tie-breakban kapott ki a presovi teniszakadémia versenyzőjétől Filip Labajtól, igy nem sikerült a döntőbe jutás.

2012.06.30.   Harmadik hely Szlovákiából !

A hétvégén a kassai Mladost tenisz klub által rendezett teniszversenyen vett részt THURI NAGY DOMINIK a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője. A 20 fős mezőnyben Dominik szépen teljesített,egészen az elődöntőig jutott ahol a kassai Filip Labáj állította meg, tie-break 11-9-re nyerve Dominik ellen aki így végül a harmadik helyet szerezte meg.

A következő hetekben Dominik két kanadai-magyar kis fiúval készül a versenyekre Kevin és Erik Kováccsal akik a világranglista 22. MILOS RAONIC nevelőedzőjénél pallérozódnak egy kanadai tenisziskolában.

2012.06.15.   Jövő talentuma lehet a kis Bence!

Gyuricsku Enikő kezei alatt szépen cseperedik Juhász Bence aki a Talentum Tenisz Egyesület nagy ígérete lehet a jövőre nézve. Nyáron már Play&Stay gyerek versenyeken indul majd a legifjabb "talentum"!

2012.06.09-06.10.   Két döntőben egy versenyen!

A hétvégén az esztergomi DUNA KUPÁN szerepelt THURI NAGY DOMINIK a Talentum tenisz egyesület versenyzője. Dominik a fiú 10-es és fiú 12-es korosztályban is elindult. A szombati napon mindkét számban sikeresen vívta meg a mérkőzéseit és ezzel kvalifikálta magát a másnapi döntőkbe. A vasárnap a fiú 10-es döntővel kezdődött ahol Dominik sikeresen átmentve szombati formáját legyőzte budapesti ellenfelét,majd a fiú 12-es döntő következett ahol nem sikerült a bravúr és vereséget szenvedett a torna első kiemeltjétől a budapesti Vasas versenyzőjétől Sallay Pétertől,de az egy arany és egy ezüst éremmel így is sikeres hétvégét tudhat maga mögött a Talentum fiatal versenyzője.

2012.06.03.   X. Talentum kupa

Sikeresen befejeződött a tizedik jubileumi Talentum amatőr teniszverseny amelyen szép számmal jelentek meg a tenisz szerelmesei.A három napos rendezvény első két napján a hölgyek és a urak versengtek a helyezésekért majd vasárnap a gyerekeknek is kijutott a figyelemből, nekik Gyuricsku Enikő edzőnk tartott kis házi versenyt.Mindkét napon főzés is szerepelt a programban,amelyet Kántor Csaba a "talentumok szakácsa" prezentált a résztvevőknek.

csoport

 

2012.05.26.   Talentumos ezüst hétvége!

A hétvégén Egerben és Esztergomban szerepeltek a talentumos fiatalok teniszversenyeken. Az egri Sólyomszem kupán szerepelt VÉKONY BENCE a fiú 10-es kategóriában ahol egy csoportban küzdöttek a fiatalok és Bence végül egy vereséggel a második helyet szerezte meg a versenyen.
A másik "talentum" THURI NAGY DOMINIK az esztergomi Duna kupán szerepelt. Először a fiú 10-es kategóriában állt rajthoz ahol a főtáblás versenyen egészen a döntőig jutott ahol viszont vereséget szenvedett budapesti ellenfelétől így végül ő is második helyet szerezte meg..
Ezután Dominik rajthoz állt a két évvel idősebbek között is a fiú 12-es kategóriában ahol végül az elődöntőbe jutásért lejátszott mérkőzésen szenvedett vereséget a későbbi győztestől.

 

2012.05.12. Talentumos sikerek a debreceni régiós versenyen!

Az elmúlt hétvégén Debrecenben megrendezett régiós teniszversenyen sikeresen szerepeltek a Nyíregyházi Talentum fiatal teniszezői.Az első dobogós helyezés a lány 14-es kategóriában rajthoz álló TORNAI DOROTTYA nevéhez fűződött aki végig szépen teniszezve a második helyet szerezte meg. Ezután FEDOR ZALÁN volt érdekelt a fiú 10-es kategória bronzmérkőzésén ahol sajnos nem sikerült a győzelem de fiatal versenyzőnktől így is szép eredmény a negyedik hely.
Ezután következett a fiú 10-es kategória döntője ahol THURI NAGY DOMINIK nagy csatában kiharcolta a győzelmet és vele együtt az első helyet is.

Gyuricsku Enikő tanítványai sikeres hétvégét zártak Debrecenben!

A képen balról jobbra THURI NAGY DOMINIK, TORNAI DOROTTYA, FEDOR ZALÁN. 

Fucsovics Márton is gratulált az utánpótlásnak!

2012.04.28-29. IX. Talentum Kupa!

Az elmúlt hétvégén sikeres amatőr tenisz versenyt rendezett a Talentum Tenisz Egyesület. A főzéssel egybekötött versenyen több,mint 30 amatőr teniszező vett részt akik nagyszerű versenyt produkáltak. A képen a győztesek és helyezettek egy csoportja látható.

2012.04.21.   Talentumos bronz!

A hétvégén Fehérgyarmaton rendezett régiós teniszversenyen rajthoz állt VÉKONY BENCE a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület fiatal versenyzője akinek második versenyén sikerült máris a dobogóra állnia. Gyuricsku Enikő tanítványa nagy küzdelemben szerezte meg a harmadik helyet és a vele járó bronzérmet!

2012.04.15.   A szív diadala!

Újabb győzelmet  aratott Thuri NagyDominik a nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület versenyzője,ezúttal a debrecenben rendezett DFTSE kupa fiú 10-es kategóriájában sikerült a döntőbe jutnia. Ellenfele a döntőben a  székesfehérvári Gombás Péter volt, aki hamar 5:2-es vezetést szerzett az egy nyert szettre menő döntőben, de Gyuricsku Enikő tanítványa innen se adta fel a harcot és két meccslabdát hárítva végül 7:5-re diadalmaskodva szerezte meg az első helyet!

2012.02.05.   Győzelem Budapesten!

A hétvégén Budapesten rendezték meg a EUROPE TENNIS CENTER KUPA korosztályos teniszversenyt / a TOP SPORT SE rendezésében/ ahol rajthoz állt THURI NAGY DOMINIK a Nyíregyházi Talentum TE teniszezője. Végig jól játszva sikerült eljutni Dominiknek a döntőig ahol nagy küzdelem után meccs tie-break 10-7-re győzve verte meg a budapesti Orgoványi Barnabást és ezzel övé lett a kupa és vele együtt az első hely.

2012.01.29.   Talentumos bronz!

A hétvégén Szlovákiában a  Spisska Nova Vesi Tenisz Klub által megrendezett korosztályos tenisz versenyen állt rajthoz a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője Thuri Nagy Dominik. A 32-es főtáblán egészen az elődöntőig sikerült eljutnia ahol a verseny későbbi győztese a kassai Filip Labaj állította meg a nyíregyházi teniszezőt akinek így a harmadik hely volt a jutalma a tornán.

2012.01.14. Döntőig a PARK Kupán!

A döntőig menetelt Budapesten az MTK-nál tartott Park Kupán Thuri Nagy Dominik a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője.
Az egy-egy nyert szett utáni meccs tie-breakban végül a soproni VSE versenyzője kerekedett felül nagy küzdelemben, így a második hely jutott a nyíregyházi teniszezőnek.

 

2012.01.07. Harmadik hely a MLADOST CUP-ról!

Az év elejét ismét egy külföldi megmérettetéssel kezdte a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője Thuri Nagy Dominik. A hétvégi Mladost cup-on az elmúlt évi eredmények alapján csak 16-an indulhattak a szlovákiai Kassán. A hosszúra sikerült versenyen végül az elődöntő jelentette a végállomást de az ezzel elért harmadik hely is szép eredmény az ifjú "talentum"-tól.
Ezúton szeretnénk megköszönni Dominik iskolájának az Eötvös József Gyakorló Általános Iskolának,Dr. Komáromi István igazgató úrnak,Nagy József testnevelő tanár úrnak és Lakatos Marianna osztályfőnöknek a támogatást amellyel segítik Dominik további előrelépését!
A képen Dominik és edzője Gyuricsku Enikő látható.

2011.12.06. Budapesti versenyek!

Az elmúlt hétvégéken budapesti versenyeken szerepelt a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület versenyzője Thuri Nagy Dominik. Előbb az MTK által rendezett Park kupán majd az FTC-Diego VSK által rendezett DIEGO kupán állt rajthoz a fiú 10 éves korosztályban és mindkét versenyen a harmadik helyet szerezte meg.

2011.10.08-09. VIII. Talentum Kupa!

VIII. Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2011.10.08-án és 10.09-én (szombat, vasárnap)! Érdeklődni Gyuricsku Enikőnél, a + 36 20 433 2888-as telefonszámon lehet!

 

2011.09.24-09.25.   Banska Bystrica, DIXON CUP - Szlovákia

A hétvégén a szlovákiai Banska Bystricán rendezett DIXON CUP-on vett részt THURI NAGY DOMINIK a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője. A 26 fős mezőnyben négy magyar indult,de a csoport kör után egyedüli magyarként csak Dominik maradt állva így csak ő került a legjobb nyolc közé ahol a helyiek versenyzőjét Miroslav Stacho-t sorsolták hozzá,akit nagy csatában mérkőzés labdát hárítva sikerült legyőzni Dominiknak. Ezután jöhetett az elődöntő ahol a kassai Filip Labaj volt az ellenfél aki ellen sikerült mérkőzés labdáig eljutni,de a kassai fiú ezt hárítva megfordította a mérkőzést így maradt a bronzérem és a harmadik hely.

2011.08.27-08.28..  HTO TOUR MASTER FINAL- Szlovákia

Ötödik hely a szlovákiai MASTERSEN !

A hétvégén rendezték a szlovákiai Kassán a HTO TOUR verseny döntőjét ahol 16 induló szerzett jogot a részvételre köztük Thuri Nagy Dominik a Talentum Tenisz Egyesület versenyzője.Hat mérkőzés várt minden résztvevőre a két nap folyamán. Az első három mérkőzést simán nyerte Dominik majd a negyedik meccsen a közel 40 fokos hőségben nagy csatában kikapott és hiába hozta a vasárnapi két meccset könnyedén igy már csak az ötödik helyet sikerült megszerezni.Az öt győzelemmel és egy vereséggel zárult verseny így is szép eredmény az egyesület számára.

HTO3

HTO1 HTO2

2011.08.20.  HTO TOUR - Szlovákia

Az elmúlt hétvégén ismét szlovákiai megmérettetésen vett részt a Talentum tenisz egyesület versenyzője Thuri Nagy Dominik.A HTO TOUR elnevezésü versenysorozat következő állomása SPISSKA NOVA VES-en volt. A 21 fős mezőnyben 5 győzelemmel sikerült a döntőbe jutni ahol a kassaiak legjobbja Jakub Katuch tudta csak megállítani Domit.Ezzel a második hellyel kvalifikálta magát a hétvégi "HTO TOUR MASTERS" versenyre ahol a pontszámok alapján a sorozat legjobb 12 versenyzője állhat csak rajthoz.

Domi ezüst Domi ezüst2

2011.07.23. Humenne- Szlovákia

Ismét Szlovákiában versenyzett a "TALENTUMOS" Thuri Nagy Dominik. A Humennén rendezett YONEX CUP elnevezésű teniszversenyen a 17 fős mezőnyben a harmadik helyett sikerült megszereznie. Négy győzelemmel sikerült eljutni az elődöntőig ahol a későbbi győztestől a kassai Jakub Katuchtól kapott ki szoros meccsen Dominik majd a harmadik helyért lejátszott mérkőzésen sima győzelmet aratott a szintén kassai Radovan Michalik ellen.

Humenne1 Humenne2

Humenne3

2011.07.16. Presov-i bronzérem!

A múlt hét végén a szlovákiai Presovban a TAPO CUP 2011 elnevezésű teniszversenyen állt rajthoz a NYÍREGYHÁZI TALENTUM TENISZ EGYESÜLET teniszezője THURI NAGY DOMINIK. A 16 fős mezőnyben egészen az elődöntőig sikerült eljutnia ahol a hazaiak versenyzője a presovi Lucas Palovics állította meg és így a harmadik helyet sikerült megszerezni a versenyen!

Presov1 Presov2

 

2011.07.16-07.17. VI. Talentum Kupa!

VI. Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2011.07.16-án és 07.17-én (szombat, vasárnap)! Érdeklődni Gyuricsku Enikőnél, a + 36 20 433 2888-as telefonszámon lehet!

2011.07.02. Kassai aranyérem!

Az elmúlt hétvégén a kassai TENIS KOMPLEX CUP elnevezésű korosztályos versenyen szerepelt Thuri Nagy Dominik a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület teniszezője. Ezúttal sikerült nyerni az elődöntöben, ahol a kassai SIMON STANKO volt az ellenfél majd az eső miatt vasárnapra halasztott döntőben is remekelve szerezte meg Dominik a tornagyőzelmet a szintén kassai SEBASTIAN LUCZY ellenében./ döntő 6:3 /.

Domi kassai arany

2011.06.25. Mladost Kosice

Az elmúlt hétvégén a szlovákiai Kassán szerepelt a NYÍREGYHÁZI TALENTUM TENISZ EGYESÜLET reménysége Thuri Nagy Dominik

aki a MLADOST KOSICE kassai
tenisz klub által rendezett korosztályos teniszversenyen a bronzérmet
szerezte meg. A 22 fős mezönyben négy győztes meccsel az elődöntőig sikerült
elverekednie magát ahol a későbbi győztes presovi Lukas Palovic állította
meg. Ezután a másik elődöntő vesztesével a 1.TC HUMENNÉ versenyzőjével
Alexej Loziakkal játszotta a  bronzmeccset ahol meccslabdákat hárítva
sikerült megszerezni Dominak a bronzérmet óriási csatában! A második helyet
az egyik helyi tehetség a MLADOST-os Jakub Katuch szerezte meg!

Kassai érmesek Kassai pályakép

Kassia bronz

 

2011.06.20-06.24. Tenisztábor

Sikeres táboron vannak túl a Talentum fiatal teniszezői. A teljes múlt hetet csak a tenisszel tölthették Gyuricsku Enikő edző keze alatt a reménységek.Reméljük az együtt töltött egy hét és az intenzív és játékos edzés minden gyermeknek segítséget nyújt a további fejlődésben.A kicsik és nagyok örömére Fucsovics Marci is megjelent néhány edzésen és jó tanácsokkal látta el a jövő tenisz csemetéit!

Tabor

 

2011.06.12. "Aranyos Pünkösd"

2011.06.11-én megrendezett Észak-Magyarországi régiós tenisz verseny fehérgyarmati állomásán Thuri Nagy Dominik a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület versenyzője fiú 10-es kategóriában első  helyezést ért el!

A képen Dominik látható az aranyéremmel !

Domi aranyéremmel

 

2011.06.04. Talentum-GYERMEKNAP!!!

A vidám rendezvényről készült képeket a következő linkre kattintva nézhetik meg:

https://picasaweb.google.com/112949734949827118108/TalentumGyermeknap20110604#

2011.06.04. Talentum-GYERMEKNAP!!!

Egyesületünk 06.04-én szombaton, a gyerekekről sem feledkezik meg! Kedves szülők, hozzák el gyermeküket, hogy a kicsik is megismerkedhessenek a tenisz alapjaival! Vetélkedőkkel és szülő-gyermek versennyel fokozzuk a hangulatot! Természetesen mindezt játékos formában...

2011.06.04-06.05. V. Talentum Kupa!

V. Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2011.06.04-én és 06.05-én (szombat, vasárnap)! Érdeklődni Gyuricsku Enikőnél, a + 36 20 433 2888-as telefonszámon lehet!

2011.05.28. Talentumos bronzhétvége 

2011.05.28-án megrendezett régiós verseny nyíregyházi állomásán Thuri Nagy Dominik a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület versenyzője fiú 10-es kategóriában harmadik helyezést ért el.

Domi bronz

2011.05.14. Kassa- Szlovákia

A szlovákiai Kassán megrendezett korosztályos fiúversenyen, egyesületünk versenyzője, Thuri Nagy Dominik 3 győztes mérkőzés után az elődöntőbe jutásért kapott ki a későbbi győztes, Lucas Palovic-tól a verseny kiemelt játékosától.

A képen az indulók láthatóak, Dominik balról az első.

 

2011.04.24. Régiós verseny - Debrecen

Ezüstös Húsvét! 

Húsvét hétvégén a Debrecen-Pallagon megrendezett régiós tenisz versenyen, Fiú 10 éves kategóriában, a "TALENTUMOS" THURI NAGY DOMINIK második helyezést ért el!

Gratulálunk az újabb szép sikerhez!

2011.05.07. IV. Talentum Kupa!

IV. Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2011.05.07-én és 05.08-án (szombat, vasárnap)! Érdeklődni Kerék Tibornál, a +36 30 956 5562-es telefonszámon lehet!

2011.04.02. DFTSE KUPA - Debrecen

Sikeres Talentumos hétvége!

Hétvégén Debrecenben rendezett DFTSE KUPA korosztályos fiú 10-es teniszversenyen a 9 éves Thuri Nagy Dominik harmadik helyezést ért el! Gratulálunk az újabb szép sikerhez!

2011.02.10. Figyelem!

Sikeresen befejeződött a pályák átalakítása, mind az öt pálya elkészült. 2011 április 1-től a Pályafoglalás menüpontban tudnak pályát foglalni a mágneskártya tulajdonosok!

A pályáfoglalás technikai részéről hamarosan minden érintett értesítést kap!

 

2011.02.06. Budapesti az ETC kupa

Újabb siker!

Hétvégén Budapesti az ETC kupán korosztályos fiú 10-es teniszversenyen a 8 és fél éve Thuri Nagy Dominik második  helyezést ért el!

 

2011.01.23.  FTC-Diego VSK Kupa

Sikeres évkezdet a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesületnél!

Hétvégén Budapesten az FTC-Diego VSK által rendezett korosztályos fiú 10-es teniszversenyen a 8 és fél éve Thuri Nagy Dominik első helyezést ért el!

2010.09.09. III. Talentum Kupa!

III. Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2010.09.17-09.09. között (péntek, szombat, vasárnap) Nevezés: 2010.09.16-án, csütörtökön a helyszínen.

Nevezési díj:

Férfi egyéni: 3.000 Ft,- / fő

Férfi senior (+45): 3.000 Ft,- / fő

Férfi páros: 3.000 Ft,- / pár

Vegyes páros: 3.000 Ft,- / pár

A verseny hivatalos labdája a SLAZENGER!

Telefonos elérhetőségek: + 36 20 433 2888 vagy a + 36 70 510 7364

2010.07.10. Esztergom

Most egy 3. helyezéssel gazdagodott Thuri Nagy Dominik, a szombaton megrendezett Duna Kupa esztergomi versenyén a Fiú 10-es kategóriában. Ezúton is gratulálunk! A képen Tóth Dorottyával látható Domi.

2010.06.13. Debrecen

DFTSE Kupa régiós verseny F10 kategóriában 3. helyezést ért el Thuri Nagy Dominik, a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület 8 éves versenyzője.

2010.05.31. Talentum Kupa!

Talentum Kupa- Nyílt Amatőr Teniszverseny 2010.06.04-06.06. között (péntek, szombat, vasárnap) Nevezés: 2010.06.03-án, csütörtökön, személyesen, vagy telefonon Gyuricsku Enikő elérhetőségein!

Nevezési díj:

Férfi egyéni: 3.000 Ft,- / fő

Férfi senior (+45): 3.000 Ft,- / fő

Férfi páros: 3.000 Ft,- / pár

A verseny hivatalos labdája a SLAZENGER!

Telefonos elérhetőségek: + 36 20 433 2888 vagy a + 36 70 510 7364

2010.05.29. Gyermeknapi rendezvény

Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy gyermeknapi játékos vetélkedő és ismerkedés a tenisz alapjaival címmel, ingyenes rendezvényt szervez a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület 2010.05.29. szombaton 10:00-tól az NYVSC tiszavasvári úti sporttelepén. Jelentkezni a 06-70/5107364 telefonszámon Gyuricsku Enikő teniszedzőnél. Sok meglepetéssel várjuk a gyerekeket.

2010.05.22 Esztergom

Újra ezüst érem termett Thuri Nagy Dominik számára a szombaton megrendezett Duna Kupa esztergomi versenyén, az Fiú 10-es kategóriában. Ezúton is gratulálunk!

2010.04.24. Debrecen-Pallag

Régiós, korosztályos teniszversenyen a 8 éves Thuri Nagy Dominik II. helyezést ért el a Fiú 10-es karegóriában! Gratulálunk a szép eredményhez! A képen edzőjével, Gyuricsku Enikővel látható Dominik.


Partnerek