Header image  

Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület

4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári u.4.

Gyuricsku Enikő edző: +36 31 782 5621

 

Legyél Te a jövő bajnoka!

 
 
 

Edző: Gyuricsku Enikő

Tel: +36 31 782 5621

Mottóm: "Szívügyem az utánpótlás!"

Születési idő és hely: 1971. november 21. Demecser

Végzettség: TF középfokú edzői végzettség

Edzői munkák:

  • 1991-1996 NYVTC
  • 1996-2002 Nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnok
  • 2002-2009 Hotel Tara Nyíregyháza-Sóstófürdő
  • 2010- Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület

Sport elismerések:

  • 2001. Az év utánpótlás edzője Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
  • 2006. Az év utánpótlás edzője Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
  • 2009. Az év utánpótlás edzője Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye

8 éves koromban kezdtem teniszezni, tanfolyamra jártam az NYVSSC-nél, majd versenyző lettem. Újonc és ifjúsági koromban megyei, területi bajnok voltam egyéniben, vidékbajnok párosban és vegyespárosban is. Az NYVSSC NB I-es női csapatának első játékosaként fejeztem be versenyzői pályafutásomat, a felnőtt magyar ranglista 33. helyéig jutottam. 20 éves koromban kezdtem edzősködni, mert természetes volt, hogy nem tudok elszakadni a tenisztől. Versenyzői tapasztalataimat egy-egy ütés még pontosabb kivitelezését, a játék örömét és szeretetét, a győzelem érzését szeretném átadni mindenkinek, aki szereti ezt a sportot, ami egy életre szóló játék. Kedvencem és erősségem: a tenyeres alap-ütés és a röpte.

A teniszt nem lehet elég korán kezdeni, és minden életkorban végezhető, legyen szó gyerekről, felnőtt amatőrről, vagy profiról, idősről, vagy fiatalról. SZÍVÜGYEM AZ UTÁNPÓTLÁS! Nagyon szeretem a gyerekeket, nekem is van egy kislányom, Virág (7 éves).

Büszkeségem, hogy Fucsovics Márton nevelőedzője vagyok! Marci megtanított arra, hogy a teniszt nem lehet elég korán elkezdeni. (Olyan pici volt, hogy az első pillanatban, amikor megláttam, majdnem hazaküldtem enni, erősödni, és megnőni :))

A 4-6 éves korosztály számára rendkívül fontos az alapvető mozgásigény rendszeres kielégítése. Ekkor fejleszthetők leghatékonyabban a koordinációs képesség, a labdaérzék, természetesen játékos formában. A tenisz egy játék, amelynek segítségével egészségesebben élhetünk! Pozitív hatással van a játékosok idegrendszerére, izmaira, izületeire, folyamatos teljesítményre készteti és fejleszti. A játék szórakoztat, lebilincsel és közben állandó döntésekre ösztönöz, egyszóval a játékot rendszeresen végzők sokkal egészségesebbek az átlagos embernél!

A JÁTÉKOT JÓL MEGTANULNI NEM KÖNNYŰ FELADAT!

 

 

 

 

 

Partnerek